diumenge, 5 de novembre de 2017

La unió fa la força? Per què no respectar? Filosofia política. Feta per Victoria Celeste Lavega Martínez. 1 BAT A.1 comentari:

  1. Aquests últims dies ha hagut diversa controvèrsia per part dels dos bàndols. El independentistes i els que es volen quedar junt amb Espanya. Ha hagut molta violència, menyspreu, de tot menys unió. Excepte en aquesta foto, això representa la unió, respecte i esperança. Unió, perquè unes banderes no permetran la seva separació. Respecte, perquè encara que no opinin de la mateixa manera, surten a una manifestació a defensar la seva lluita unides. Esperança, perquè encara que hi hagin tots els problemes, elles estan més unides que mai. No importa de quin ideal siguis, sigui com sigui, l'important és estar unit amb els altres i "fer pinya". En aquest cas, eren de bàndols contraris i elles dos van "fer pinya" perquè volen votar, perquè és el seu dret, ja sigui sí o no.

    El govern polític no aconseguirà separar-nos, tothom tenim dret a votar. Siguem d'una banda o de l'altra. Hem d'estar units més que mai, i demostrar que res podrà amb nosaltres.

    ResponElimina