Aquesta pregunta em fa reflexionar sobre si un menjar es deliciós, o agrada mes que el demés com ara el sucre, o la carn, els menjars fregits... perquè en els orígens era difícil d’obtenir i es consumia poca quantitat. Però també potser que ens agradi tant perquè actualment ja no podem menjar molta quantitat perquè pot arribar a ser perjudicial per la salut, o pot ser una influència social?. També es pot aplicar als materials per exemple l’or i el platí tenen qualitats úniques i per això hi ha poca quantitat.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAquesta pregunta em fa reflexionar sobre si un menjar es deliciós,
ResponEliminao agrada mes que el demés com ara el sucre, o la carn, els
menjars fregits... perquè en els orígens era difícil d’obtenir i es consumia poca quantitat. Però també potser que ens agradi tant perquè actualment ja no podem menjar molta quantitat perquè pot arribar a ser perjudicial per la
salut, o pot ser una influència social?.
També es pot aplicar als materials per exemple l’or i el platí tenen qualitats úniques i per això hi ha poca quantitat.